Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/airmid/public_html/components/com_easyblog/views/entry/view.amp.php on line 283
Cukormentes marcipános szaloncukor S.K.
By MacPherson Éva on 2014. december 02. kedd
Category: Táplálkozás

Cukormentes marcipános szaloncukor S.K.

Hogyan készül? Mandula, eritrit, egy kis aromaterápia, egy csipetnyi fitoterápia, és jó sok türelem kell a formázáshoz és mártogatáshoz. Ösztönzőleg hat egy beteg gyermek sürgetése is a kanapéról át-átkiabálva, hogy "Mami, mikor lesz már kész?" Én a csomagolásáról lemondtam - amúgy sem maradt mit:) 

Így készül:  

Mindent jól össze kell keverni (a csoki kivételével), aztán egy kis ideig hűtőbe tenni, majd formázni és mártogatni, sütőpapíron dermedni hagyni. Nekem 30 db lett ekkora mennyiségből. Ha a mandulalisztet pl. darált dió és kókuszreszelék keverékére cseréled, akkor kókuszos-diós szaloncukrod lesz.

Szép, saját készítésű ajándék is lehet belőle karácsonyra.

Ha tetszett amit most tőlem olvastál, kérlek oszd meg a barátaiddal, és tarts velem legközelebb is! A "Feliratkozás a blogra" gombbal értesítést kaphatsz e-mailben a jövőben megjelenő bejegyzésekről, az "airmid.hu” Facebook oldalamon pedig rendszeresen olvashatsz posztokat egészségmegőrzés, sport  témában.

A bejegyzésekre vonatkozó szerzői jogi nyilatkozatot a weboldal alján találod!

Köszönöm, hogy velem tartottál!

 

Leave Comments